Nuoret & Aikuiset

ShowJazz 
Show on monipuolinen treenitunti, jossa tanssitaan koko keholla eläytyen musiikkiin. Tunnilla tehdään tanssisarjojen lisäksi monipuolisia tekniikkaharjoituksia. Keski- ja jatkotasot ovat teknisesti vaativimpia ja tunneilla harjoitellaan runsaasti myös rytmiikkaa ja tanssitekniikkaa. Tunnin sisältöön vaikuttaa suuresti opettajan oma ja persoonallinen tyyli.

Nykytanssi ja Contemporary
Nykytanssitunnilla keskitytään liikkeen virtaavuuteen ja heittäytymiseen. Tunti alkaa lämmittely- sekä tekniikkasarjoilla (modernitanssi) ja huipentuu vaihtuvaan tanssisarjaan. Tanssisarjoissa käytetään paljon eri tasoja ja keskitytään eri liikelaatujen kirkkauteen. Nykytanssitunnilla haetaan omaa tapaa liikkua erilaisilla improvisaatioharjoituksilla.
Nykytanssi ja contemporary tunnit ovat hyvin samankaltaisia materiaaliltaan. Contemporary tunnit painottuvat USA:n tämänhetkisiin nykytanssityyleihin.

Nykytanssin treeniasu vapaa. Tunnilla paljon lattiasarjoja, joten kannattaa ottaa mukaan pitkähihainen paita ja housut. Paljaat varpaat tai päkiäsuojat.

Baletti
Balettitunneilla keskitytään vartalon oikeaan linjaukseen ja aukikierron löytämiseen. Tunneilla tehdään harjoituksia tangolla, keskilattialla ja tilassa liikkuen. Tunti on erinomainen sivulaji kaikille jazz- ja nykytanssiin suuntautuville.
Aikuisten balettitunnille ihonmyötäiset treenivaatteet ja balettitossut. Hiukset oltava siististi nutturalla.

Hip Hop ja Commercial
Tervetuloa katutanssien maailmaan. Tunnilla sekoitetaan eri katutanssityylejä (hip hop, house, locking, old school, new style). Tunnin pääpaino on tanssisarjassa hikeä unohtamatta.
Commercial-tunti on street- ja jazzlajiin pohjautuva koreografiatunti, jossa tehdään nykypäivän biiseihin sopivia tansseja.

Tarvitset Street tunnille sisäkengät (huom!puhtaat pohjat!!) ja vaatteet, joissa mukava liikkua.

DiscoDance
DiscoDance tunnilla tanssitaan nopeita ja fyysisia sarjoja. Disco on vauhdikas ja energinen tanssilaji. Tunnilla harjoitellaan nopeutta, isoja hyppyja, liikkuvuutta ja vauhdikkaita piruetteja. Vauhdikas treeni energisen opettajan johdolla.

Lattiatekniikka
Lattiatekniikkatreeni keskittyy nimensä mukaisesti sulavaan liikkumiseen alatasossa. Tunti on rakennettu parantamaan pehmää tasojen vaihtoa ja voimistamaan luontevaa liikkumista lattialla. Lattiatekniikkaa suositellaan erityisesti nykytanssia tukevaksi treeniksi.
Lattiatekniikka tunnille pitkähihainen paita ja pitkät housut.

Dance Akrobatia
Dance & Akrobatia -tunnilla harjoitellaan akrobatian alkeita sekä vaikeampia variaatioita tanssiliikkeisiin yhdistettynä. Treeni haastaa varmasti jokaisen oppijan omalla tasollaan. Tunnilla harjoitellaan liikkeitä, jotka parantavat kehonhallintaa ja mahdollistavat oppilaan harjoittelemaan vaativampia variaatioita.
Paljaat varpaat.

Cheerleading
Cheerleading on innostava laji, jossa tehdään yhdessä nostoja, akrobatiaa ja kannustushuutoja. Lajissa yhdistyy tanssi ja akrobatia. Cheerleading vahvistaa koordinaatiota, notkeutta ja kehonhallintaa. Cheerleading-tunnin rinnalle suositellaan A.M. Dancen akrobatia tuntia tukemaan toisiaan. Tunnit ovat peräkkäin lukujärjestyksessä.
Cheerleading-tunnille sortsit ja toppi. Paljaat varpaat tai päkijäsuojat.

Heels
Heels -tunnilla tanssitaan korkokengissä tämän päivän hittimusaan ja nautitaan tanssista. Treenin kautta tanssija oppii kävelemään korkokengillä oikeaoppisesti ja linjamaan kehonsa kauniisti. Tanssisarjat vaihtelevat opettajan mukaan hip hopista showhun ja voguingista lyricaliin.
Heels Femme -tunti keskittyy hitaisiin, pehmeisiin ja hallittuihin tanssisarjoihin. Femme tunnilla liikekieli on hyvin jatkuvaa ja naisellista.

Treeniasu vapaa. Korkokengät, joista EI lähde mitään jälkiä lattiaan!

Lyrical
Lyrical jazz tanssilaji, missä sekoittuu baletti, nykytanssi ja jazztanssi. Tunneilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, diagonaalipätkiä ja tanssisarjoja.  Tunnin pääpaino on loppusarjassa, minkä musiikkina käytetään pääsääntöisesti hitaita biisejä. Lyrical jazz kehittää tekniikan lisäksi tanssijan heittäytymistä ja ilmaisua musiikkiin.

Treeniasu vapaa. Paljaat varpaat tai päkiäsuojat.

Koreoprojekti
Koreoprojekti on kurssi, jonka aikana tanssija/tanssijat tekevät oman soolon, duon, trion tai pienryhmän. Ryhmä kokoontuu neljä kertaa ja kurssi päättyy tanssijoiden esitykseen. Koreoprojektin ohjaavana opettajana toimii Annika Mutila. Projektin aikana tanssija seuraa opettajan tehtävänantoa. Kurssi soveltuu aktiivisille tanssinharrastajille, jotka ovat kiinnostuneita koreografioinnista. Alaikäraja on 9 vuotta. Kurssihinta vastaa tuntihintaa 45 min/vko. Kurssin hintaan kuuluu vähintään 4 tuntia yksityistä saliaikaa.
Teoriatunnit 25.8., 15.9., 27.10., 3.11., Koreonäytös 7.11. klo 15. Lisäksi oppilas saa varata salin tanssikoululta itselleen 60 min/vko koreon työstämiseen.

Showlatin
Showlatin tunnilla yhdistyy showtanssi ja kilpatanssilattarit. Treeneissä nautitaan lattarirytmeistä ja hikoillaan menevien biisien viemänä. Ohjaajalla on vahva kilpatanssitausta ja tunnin liikekielessä on sähäkkää aksentointia sekä loppuunastivietyä kehon käyttöä.
Showlatin tunnille paljaat varpaat, lattarikengät ja jazztossut. Treenialaosaksi jumppahousut tai halutessaan treenihame.

BodyFusion
Tanssijoille sekä muille liikkujille monipuolinen kehonhuolto- ja venyttelytunti. Tunnilla lämmitetään keho lempeästi, tehdään sekä lyhyitä että pitkiä venytyksiä ja kuunnellaan omaa kehoa. Ryhmän ohjaajalla joogatausta, mikä näkyy tunnin rakenteessa ja harjoituksissa.
Otathan mukaan oman jumppa-alustan!

DanceFit – Lihaskuntoa ja Kehonhallintaa
Tällä tunnilla keskitytään keskivartalon voimaan ja tanssin tukilihaksiin. Tunti on suunniteltu tanssijoille vahvistamaan kehoaan lajitreenejä varten, mutta tunti sopii hyvin myös ei tanssia harrastaville.
Vapaa treeniasu, vaatteet joissa helppo liikkua.

Aikuisten Dance 30+
Aikuisten dance now tunti on vauhdikas, energinen ja hikinen tanssitreeni. Hyvänmielentunti, joka sopii ihan kaikille! Tunnin tyylisisältö vaihtelee showsta hip hoppiin ja voguingista discoon. Tunneilla tehdään tämän päivän muotitansseja ja testaillaan New Yorkin uusia tanssituulia. Tunnilla syke nousee varmasti ja lihakset tietävät tehneensä työtä. Let´s dance ja pidetään hauskaa yhdessä!Tunteja on kaksi. Alkeet-tunnilla tehdään vaihtuvia sarjoja (ei esiinny) ja Avoimen-tason tunnilla tehdään vaihtuvien sarjojen lisäksi esitystä kauden näytökseen.Dance tunnille vaatteet, joissa helppo liikkua. Paljaat varpaat, jumppatossut, jazztossut…oman maun mukaan