Tanssikoulu
AM DANCE

Tervetuloa tanssimaan AM Dancelle osoitteeseen Pussitie 4 , Paimio.

Monipuolinen, kansainvälisesti menestynyt ja lämminhenkinen tanssikoulu.

 

ILMAINEN LEFFAILTA AM DANCEN OPPILAILLE

Heinähattu, Vilttitossu ja kana -leffailta tanssikoulu AM Dancen oppilaille ma 8.4. klo 17.30 elokuvateatteri Bio Starassa. Ennen elokuvaa esittelyssä leffan tähdet ja tanssikoulumme oppilaat Eedla Höglund ja Klaara Höglund. Leffaillan tarjoaa Tanssikoulu AM Dance ja se on ilmainen tanssikoulun oppilaille. Paikkoja on rajoitetusti. Varaa paikkasi ennakkoon AM Dancen myclubin kautta.

 

 

 

KEVÄÄN JA KESÄN 2024 AIKATAULU

Tarjoamme laajan tuntivalikoiman lapsille, nuorille ja aikuisille. Eri lajien lisäksi tanssitunneista on mahdollisuus valita itselleen sopiva taso aina alkeista edistyneisiin.

Tanssitunnit

Tanssikoulu AM Dance haluaa mahdollistaa monipuolisen tanssiharrastuksen niin lapsille, nuorille kuin aikuisille eri tanssilajeineen. Pienimpien tanssitunnit ovat 3-6-vuotiaille harrastajille. Alakouluikäisten tunnit on jaettu 7-10 -vuotiaisiin ja 9-12 -vuotiaisiin. Nuorille ja aikuisille on suuri valikoima eritasoisia tanssitreenejä yhdessä. Lisäksi tuntivalikoimasta löytyy tunteja vain aikuisille.

Opettajat

Kaikki opettajamme ovat kokeneita ja persoonallisia tanssinopettajia. Luomme yhdessä kannustavan ja positiivisen oppimisympäristön. Täältä löydät jokaisen opettajan esittelyn.