KiDS -  alle 6-vuotiaiden Tanssitunnit

 

TANSSIRYHMÄT

Dance 3-4-vuotiaat sekä Dance 5-6-vuotiaat

Monipuolinen lastentanssitunti perheen pienimmille. Tunnilla harjoitellaan kehonhallintaa ja opitaan olemaan osana ryhmää. Tunnilla tanssitaan eri tyylisiä tansseja discosta hip hoppiin. Halukkaat tanssijat pääsevät esiintymään kauden lopuksi tanssikoulun näytökseen.

 

Baletti 3-4-vuotiaat sekä Baletti 5-6-vuotiaat

Tunneilla tutustutaan baletin maailmaan ja tanssin perusteisiin leikinomaisin keinoin. Baletin tekniikan pohjaksi tarvittavia perusliikuntataitoja vahvistetaan sekä harjoitellaan tilan hahmottamista, rytmiikkaa ja musiikin kuuntelemista.Lapset opettelevat toimimaan itsenäisesti, parin kanssa ja ryhmässä. Halukkaat tanssijat pääsevät esiintymään kauden lopuksi tanssikoulun näytökseen.

Uusi! ALkaa marraskuussa 2023

BabyDANCE - Vauvan ja aikuisen yhteinen tanssihetki (noin 2-12 kk)

 

 

Tulossa!


BabyDance - yhteinen tanssitunti vauvalle ja aikuiselle (2-12 kk) 


Yhteinen tanssihetki lapselle ja aikuiselle. Tunti on tanssi- ja liikuntatuokio, minkä tavoite on lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen ja aikuisen virkistäytyminen. Vauva on tunnin aikana kantorepussa tai -liinassa vanhemman sylissä, ota siis oma kantoväline mukaan.

Tunnilla liikutaan vauvan ehdoilla, unohtamatta äidin/aikuisen omaa liikkumista. Tunti sisältää myös aikuisen oman jumppahetken, jossa kiinnitetään huomiota hyvinvointiin. Vauvan tulee jumppaan tullessaan osata kannatella päätään.

Perheliikuntatuokiot voivat parhaimmillaan olla lapsille sekä vanhemmille ikimuistoisia elämyksiä ja rakentavat samalla terveyttä edistävän liikuntaharrastuksen pohjaa myös tuleville vuosille. Tavoiteena on liikunnan riemu ja yhteiset onnistumisen elämykset. Suosittelemme lämpimästi perheliikuntatunteja perheen pienenmille!