Kids 3-6 v Tanssitunnit

Vauva-aikuinen -musiikkiliikunta (noin 2-12 kk)

Taapero-aikuinen -musiikkiliikunta (noin 1-3 v.)

3-4 v. ja 5-6 v. Dance sekä Baletti!

Uusi!
Vauva-aikuinen -musiikkiliikunta (2-12 kk) ja Taapero-aikuinen -musiikkiliikunta (1-3 v.)
Yhteinen liikuntahetki lapselle ja aikuiselle. Tunti on vuorovaikutuksellinen tanssi- ja liikuntatuokio, minkä tavoite on lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen ja perusliikuntataitojen harjoittaminen.

Vauva-aikuinen ja taapero-aikuinen -musiikkiliikunta on yhteinen hetki loruillen, laulaen sekä musiikin tahdissa liikkuen. Tunnilla tutustutaan vauvan kehonhallintaan ja liikutaan vauvan ehdoilla, unohtamatta äidin/aikuisen omaa liikkumista. Tunti sisältää myös aikuisen oman jumppahetken, jossa kiinnitetään huomiota hyvinvointiin. Vauvan tulee jumppaan tullessaan osata kannatella päätään.
Lapsen ja aikuisen yhteinen musiikkiliikunta- ja temppuilutunti. Tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja musiikin säestämänä. Lisäksi temppuillaan, lauletaan, loruillaan ja leikitään yhdessä.

Perheliikuntatuokiot voivat parhaimmillaan olla lapsille sekä vanhemmille ikimuistoisia elämyksiä ja rakentavat samalla terveyttä edistävän liikuntaharrastuksen pohjaa myös tuleville vuosille. Tavoiteena on liikunnan riemu ja yhteiset onnistumisen elämykset. Suosittelemme lämpimästi perheliikuntatunteja perheen pienenmille!